Fransızca Kültür Sanat Yaşam

Fransızca Yılbaşı Şarkıları

Sıcak çikolatanızı yudumlarken, ağacınızı süslerken veya leziz yemekler hazırlarken dinleyebileceğiniz harika bir çalma listesi derledik.

Yılbaşı özel şarkıları ile size geldik! Yılın en gösterişli zamanlarına varmışken üstelik! Soğuk kış günlerinde rengarenk ışıklar, süslenmiş ağaçlar ve lezzetli yemekler içimizi ısıtmaya başladı. Yıl biterken keyifle dinleyeceğiniz yılbaşı şarkılarını derledim.

Yılbaşı akşamınıza renk ve neşe katacak bu kaliteli müzik listesi, yeni yılı evde kutlayacak kimseler için birebir! Siz sevdiklerinizle yılbaşı sofranızda koyu bir sohbete dalmışken arkada hafif hafif çalan bu şarkıları zevkle dinleyeceksiniz. Yeni yıl ruhunu kaliteli notalarla birleştiren bu efsane şarkıları kaydetmeyi unutmayın.

Birbirinden leziz yemeklerle süslenmiş sofranızda yemek yerken veya davetlileriniz gelmeden önce hazırlık yaparken, misafirlerinizle yılbaşı oyunları oynayıp eğlenirken, yemek sonrası sıcak çikolata veya salep içerken, gece ilerledikçe hazırladığınız sıcak şarabınızı yudumlarken dinleyebileceğiniz sakin ve mutluluk verici yılbaşı şarkıları bu listede.

İşte sizler için bir hazırladığımız Frankofon yılbaşı şarkı listesi!

Çalma listesinin devamına buradan ulaşabilirsiniz.

Fransızca şarkıları sizlerin beğeninize sunmaya devam ettiğimiz bu içeriğin altına yorum olarak sizler de favori Noel şarkılarınızı yazabilirsiniz. Bize yorum yoluyla veya sosyal medya hesaplarımız üzerinden ileteceğiniz şarkıları listemize ekleyerek listeyi genişletmeyi istiyoruz.

Şimdiden katkılarınız için teşekkür eder, keyifli bir yıl sonu dileriz.

Nous vous souhaitons une excellente nouvelle année!

Joyeux Noël !

Yazar Hakkında

Beyza Özdemir

Yorum yap

Paylaş
Bağlantıyı kopyala