Kültür Sanat Yaşam

Fransa’da Popüler TikTok Şarkıları

Sosyal medya platformları arasındaki popülaritesi Mart ayında hızlı artışını sürdürmüştü: İşte Fransa’da Popüler TikTok Şarkıları!

TikTok, Facebook, WhatsApp, Instagram ve Snapchat’in ardından Fransa’da en çok kullanılan beşinci sosyal medya platformu. Fransa’da halkın %37,6’sı TikTok kullanmaktadır. Özellikle son günlerde ülkede gerçekleşen grevler, TikTok üzerinden yapılan canlı yayınlar sayesinde milyonlarca kişi tarafından anlık takip edilmiştir. Bunun yanı sıra ortaya çıkan ortaya çıkan sembolik karakterler de pek çok videoya konu olmuştur. Örneğin, Mc Danse olarak bilinen tekno-grevist çevreci aktivist kızı ülkede tanımayan kalmadı! Dolayısıyla içerik sayılarında da hızlı bir artış yaşandı ve bu pek çok şarkıyı trend hale getirdi. İşte bu yazımızda Fransa’da popüler TikTok şarkıları liste halinde derledik. Yazının sonunda bir de müjde verdik!

O artık fenomen: Mc Danse (Fransa'da Popüler Tiktok Şarkıları arasında ona da yer var!)

Fransa’da Popüler Olan TikTok Şarkıları

  • Vous êtes la CGT

Protestolara damga vuran şarkı ile başlıyoruz. Bir anda ülke genelinde trend hale gelen şarkı yüz binlerce paylaşıldı, milyonlarca görüntülendi. Şarkıya TikTok üzerinden erişmek için linke tıklayınız.

  • Bad hair day – Kiwi Kidsongs

Şarkıya TikTok üzerinden bu linke tıklayarak erişebilirsiniz.

  • Sur moi – Tayc

Şarkıya TikTok üzerinden bu linke tıklayarak erişebilirsiniz.

  • I don’t care – Sweet Micky

Şarkıya TikTok üzerinden bu linke tıklayarak erişebilirsiniz.

  • Jolie – Ninho & Gaulois

Şarkıya TikTok üzerinden bu linke tıklayarak erişebilirsiniz.

Fransız Gastesi Artık TikTok’ta!

O halde bir de müjde verelim: Fransız Gastesi artık TikTok’ta! Üstelik aradan geçen henüz birkaç günde 1000 takipçiye yaklaştık. Bundan böyle siz de Fransa’dan haberdar olmak ve eğlenceli içeriklere erişmek isterseniz bizi bu linke tıklayarak TikTok platformu üzerinden takip edebilirsiniz!

Siz bu listeye hangi şarkıyı eklerdiniz?

Fransa'da popüler tiktok şarkıları

Yazar Hakkında

Fransız Gastesi

Yorum yap

Paylaş
Bağlantıyı kopyala