#İyiBilgi

Fransız Gastesi Hakkında

Fransız Gastesi hakkında merak ettiklerinizi ve Gasteniz’in kuruluşundan bu yana devam eden değişim ve gelişimini kaleme aldık.

Fransız Gastesi Nedir?

Fransız Gastesi, yayın hayatına 2020 yılı Nisan ayında başlamıştır. Fransa’ya dair kültür, sanat, edebiyat, hukuk, ekonomi, sağlık, spor gibi pek çok çeşitli konuda özgün ve güncel içerik üreten, bağımsız ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur.

Faaliyetlerini Fransa merkezli sürdüren Gasteniz, geniş ve alanında yetkin çalışma ekibi sayesinde gerek internet ortamında gerekse sosyal medya platformlarında hem yazınsal hem görsel başarılı çalışmalara imza atmaktadır.

Pek çok gazeteci, hukukçu, akademisyen, eğitimci, sağlık çalışanı, diplomat ve bürokratın Fransa’daki en güncel gelişmeleri yakalayabilmek adına yakından takip ettiği Gasteniz, bugün dijital sahadaki itibar edilecek kaynaklar arasına adını yazdırmıştır.

Daha detaylı okuma yapmak için, “Hakkımızda” sayfasına göz atabilirsiniz.

Fransız Gazetesi değil, Fransız Gastesi!

Gasteniz ismini belirlerken, bir gün basılı bir yayın olarak da faaliyet yürütmeyi elbette hayal ettik. Bunu yaparken, bir gazetenin soğuk, gri ve ruhsuz sayfalarına da renk katmak istedik. Bu nedenle durgunluk ifade eden sıkıcı bir gazete sayfasından, daha modern ve dinamik bir “gaste” imgesine yöneldik. Bu işi yapan tüm meslektaşlarımıza elbette saygımız sonsuz. Biz, işin bizcesini böyle yorumladık. Fransız Gastesi’ne duyulan ilgi ve yöneltilen beğeniler de zamanla bizi haklı çıkardı. Tüm okuyucu ve takipçilerimize minnettarız.

Fransız Gastesi Sosyal Medya Hesapları

Mutfak kısmındaki yepyeni projeler ile takipçilerinin doğru bilgiye en kolay yoldan ulaşmasını amaçlayan Gasteniz, 4 yıla yakın süredir devam ettirdiği çalışmalarını katlanarak artan bir motivasyon ile sürdürmektedir.

Sosyal medyadaki güncel takipçi sayılarımız şu şekildedir:

Siz de Fransız Gastesi’ni sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz! Bunun için yukarıdaki sosyal medya platformlarının üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Gerekli yönlendirmeyi Fransız Gastesi sosyal medya hesaplarına yaptık.

Hatırlatmak isteriz ki, Youtube sayfamızı da 2024 Şubat ayı itibariyle aktif kullanmaya başladık. Fransa’dan özgün içeriklere erişebileceğiniz sayfamızı takip etmeyi ve içeriklerimizi beğenmeyi unutmayın. Lansman videomuz şuracıkta:

Fransız Gastesi Youtube Kanalı Tanıtım

Fransa Danışmanlık Hizmetleri: Fransa’da Yalnız Değilsiniz!

Fransa’ya dair tüm merak ettiklerinize uzman ekibimiz yanıt veriyor. Fransa’da oturum izni, çalışma izni, Erasmus, Fransa’da eğitim, Fransa vize işlemleri, Fransa’da yüksek lisans ve Fransa’da iltica gibi konularda size danışmanlık veriyoruz. Ayrıca diğer tüm hukuki konularda avukatlarımız sizlere yardımcı oluyor.

Faaliyete geçirdiğimiz birkaç aylık süre zarfında bire bir görüşmelerimize yoğun bir ilgi gösterildi. Fransa’da danışmanlık hizmetlerimize ilişkin bire bir görüşmeleri, Superpeer web sitesi üzerinden, güvenle gerçekleştiriyoruz. Hemen randevu almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Fransız Gastesi 2.0

Gasteniz, kuruluşunun altıncı ayında çehresini tamamen değiştirmiş ve modern bir görünüme kavuşmuştur. Gasteniz projesinin 2021 yılı başında gerçekleştirdiği bu değişim, içerisinde şu yenilikleri barındırmaktadır:

Fransa’ya Özgü, Modern Bir Tasarım

Gasteniz, bugün halen büyük beğeni toplayan yeni kurumsal imajına 2020 yılı Aralık ayı itibariyle kavuşmuştur. İlk olarak logoda pipo içen salyangoz tercih edilmiştir. Daha sonra ise bu logo değişim göstererek gazete taşıyan bir horoza dönüşecektir. Bu yeni görünüm, sade ve şık olmasının yanı sıra içerisinde Fransız cumhuriyetinin sembollerinden birisi olan “horoz” ögesini de barındırmaktadır.

Fransız Gastesi Ekibi: Alanında Yetkin İçerik Üreticileri

Bugün Fransa’nın pek çok bölgesinde aktif ekip üyelerine sahip olan Fransız Gastesi, ayrıca Türkiye’de de İstanbul ve Ankara’da faaliyet göstermektedir. Hukuk, uluslararası ilişkiler, mühendislik, medya, pazarlama ve Fransız dili edebiyatı gibi pek çok alanda eğitimlerini tamamlamış yetkin bir ekip, sizler için düzenli içerik üretmektedir.

Ekibimize ilişkin detaylı bilgi için sitemizdeki “Ekibimiz” sayfasına göz atabilirsiniz.

Web Sitesi Lansmanı

İlk olarak Medium üzerinden yayın hayatına başlayan Gasteniz, 6 Ağustos 2022 itibariyle web sitesine kavuşmuştur. Yayına açıldığı andan itibaren yoğun akış alan site, bugün beğeniyle okunan bir kaynak haline gelmiştir.

Gasteniz’in web sitesi lansman videosuna bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Fransız Gastesi Mobil Uygulama Lansmanı

Fransız Gastesi, doğru bilgiye en kolay yoldan ulaşabilmeniz amacıyla yatırımlarını sürdürmektedir. Bu bağlamda atılan en önemli adım ise hiç şüphesiz mobil uygulama projesinin hayata geçirilmesi olmuştur.

17 Eylül tarihi itibariyle lansmanı gerçekleşen mobil uygulamamızı, IOS veya Android cihazlarınıza indirerek bütün içeriklerimizden anında haberdar olabilirsiniz.

Gasteniz mobil uygulamasını bu bağlantıya tıklayarak ücretsiz indirebilirsiniz. Bugün 1000’den fazla kullanıcı aktif olarak anlık bildirimler sayesinde tüm içeriklerimize bir tıkla ulaşabilmektedir.

İş Birlikleri ve Sponsorluk Antlaşmaları

Özellikle Paris ve İstanbul olmak üzere pek çok şehirde gerçekleşen etkinliklerde Gasteniz ekibi olarak davetliler arasında yer almaktayız. Bu kapsamda kurduğumuz ikili ilişkiler ve topladığımız beğeni, bizi çeşitli işbirlikleri yapmaya yöneltmiştir.

Gasteniz, online etkinlikler, konferanslar, sergi açılışları ve konserlerde gerek konuşmacı gerekse katılımcı olarak sıklıkla yer almaktadır. Patreon üzerindeki bağışların yanısıra, Gasteniz çeşitli sponsorluk antlaşmalarına da imza atmıştır. Sizler de “iletişim” sayfası üzerinden sponsorluk tekliflerinizi bize iletebilir, media kitimizi talep edebilirsiniz. Ayrıca bizimle iletisim@fransizgastesi.com üzerinden de iletişim kurabilirsiniz.

Fransız Gastesi’nde Yazınızın Yayımlanmasını İster Misiniz?

Web sitemiz üzerinde geçtiğimiz aylarda başlattığımız uygulama ile misafir yazarlara de yer vermekteyiz. Özellikle hukuk, politika ve edebiyat alanlarında kıymetli takipçilerimizden gelen yazılar büyük bir beğeni ile okunmaktadır. Sizler de aşağıdaki kriterlere uyan yazılarınızın web sitemizde yayımlanmasını isterseniz, bize iletebilirsiniz:

  • Nefret dili içermeyecek
  • Ölçülü ve seviyeli bir üslupla kaleme alınmış
  • Dil bilgisi ve yazım kurallarına özen gösterilmiş
  • 800-1200 kelime arası
  • Özgün ve daha önce herhangi bir kaynakta yayımlanmamış

fransizgastesi@gmail.com adresine ileteceğiniz yazılarınız, editör ekibimiz tarafından ivedilikle incelenerek tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Yazılarınızı iletmekle kabul ettiğiniz varsayılan sitemizin yasal koşullar sayfasına göz atmayı unutmayınız.

Yazar Hakkında

Fransız Gastesi

Yorum yap

Paylaş
Bağlantıyı kopyala